Ако има нещо по-хубаво от децата, то това са щастливите деца. В  детска градина “Мир“ ние се грижим личицата на нашите слънца да бъдат вечно усмихнати.

     Безграничната обич към тях ни вдъхновява всеки ден  в детската градина, където можем да се грижим за най-ценното нещо в живота – нашето бъдеще. Осъзнаваме, че не можем да заменим изцяло майчината и бащина грижа, но можем да дадем на децата Ви обичта и вниманието, от което имат нужда. В нашата градина  ние се забавляваме заедно, смеем се и се обучаваме. Това, което предлагаме е спокойно и щастливо детство за нашите деца.

     Детска градина „Мир“ е разположена в един от най-чистите райони на Асеновград – кв. Изток. Разполагаме с просторен, обезопасен двор,  съвременен  физкултурен салон  в които децата играят и се забавляват на чист въздух. Модерната ни база създава пълен комфорт и удобство на малчуганите.Екип от креативни , квалифицирани и новатори  педагози  изпълват дните на децата с умения, игри, забавления и усмивки.

      Мили Майки и Татковци, Баби и Дядовци, каним Ви да се запознаете на място с нас и сами да прецените дали сме достатъчно талантливи и добри, за да поверите най-ценните си същества на нашите грижи.

Свържете се с нас директно от сайта ни, чрез нашата контактна форма.

Работно време:   06:00 до 18: 00

     

Добре дошли в ДГ "Мир" Асеновград